Faderpaard 2020

Hengstenkeuring
9-10-11 januari 2020

Friesian Proms
9-10 januari 2020

Friesian Proms compilatie kort

Faderpaard compilatie

Foto’s Friesian Proms

Foto’s Hengstenkeuring

VIP TAFELS

Ook dit jaar kunt u één of meerdere VIP-arrangementen reserveren bestaande uit een tafel voor 6 personen op de VIP-tribune. De VIP-tribune bestaat uit gereserveerde plaatsen met een uitstekend uitzicht op de piste.

VOLLEDIG VERZORGD PAKKET

Het arrangement start voor u en uw gasten vanaf vrijdagmorgen 9.30 uur met een volledig verzorgd pakket. U kunt het diner reserveren op donderdag- of vrijdagavond afhankelijk welke avond u de FRIESIAN PROMS bezoekt. Op vrijdag en zaterdag wordt de lunch geserveerd aan uw gereserveerde VIP-tafel inclusief diverse hapjes, drankjes en lokale specialiteiten.

De VIP tafel is inclusief één concertavond FRIESIAN PROMS op donderdagavond 9 januari of vrijdagavond 10 januari.

FRIESIAN PROMS VIP-TAFEL – DONDERDAGAVOND (RIJ 1-3)

Uw eigen tafel voor 6 personen. Inbegrepen binnen dit arrangement zijn: koffie/thee & drankjes (Nederlands gedestilleerd), diverse warme en koude hapjes. Waarbij u op donderdag voor aanvang van het programma geniet van een diner in de VIP loge.

€ 1295,- per tafel

Reserveren kan middels formulier onderin deze pagina.

FRIESIAN PROMS VIP-TICKET – DONDERDAGAVOND (RIJ 4-9)

De FRIESIAN PROMS bekijken vanaf de beste plek op de tribune aan een tafel en vanaf een heerlijke stoel. U kunt ook losse stoelen reserveren op de tribune. De drankjes (Nederlands gedistilleerd) en diverse hapjes zijn inbegrepen.

€ 140,- p.p. incl. btw
€ 145,- p.p. aan de kassa

Reserveren kan via de pagina Tickets.

Reserveer uw tafel

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier om informatie te ontvangen over het VIP-arrangement. Wees er snel bij want vol is vol.
  • Contactgegevens

  • * is verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.