Faderpaard 2020

Hengstenkeuring
9-10-11 januari 2020

Friesian Proms
9-10 januari 2020

Friesian Proms compilatie kort

Faderpaard compilatie

Foto’s Friesian Proms

Foto’s Hengstenkeuring

DANNY VERA

De sympathieke muzikant en singer-songwriter uit Zeeland met Rock’n Roll in zijn aderen zal te gast zijn bij de FRIESIAN PROMS 2019.

De organisatie van de FRIESIAN PROMS is erg blij met de komst van Danny Vera. Zijn muzikaliteit en eigen “Americana” songs in de stijl van, Elvis Presley, Roy Orbinson en Johnny Cash, sinds 1995 met verve live door hem vertolkt, spreekt bijzonder aan. Eigen songs en ook songs van actuele artiesten als Rihanna en Amy Winehouse vertolkt hij op zijn eigen maar herkenbare manier.

Danny Vera kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname als frontman van de huisband van het tv-programma Voetbal International op RTL7. Daarvoor was hij misschien wel het best bewaarde muzikale geheim van de lage landen.

Het eerste nummer, For the Light In Your Eyes dat hij op plaat zette en mee debuteerde noteerde Danny Vera meteen een nummer 1 hit in de Turkse hitparade. Inmiddels zijn we een paar succesvolle theater- en clubtours en 5 albums verder waaronder het album Distant Rumble waar o.a. de vaste gitarist van Elvis Presley, James Burton, aan mee heeft gewerkt.

 

FRIESIAN PROMS & DANNY VERA

“Hier doe ik graag aan mee!”, zo luidde de enthousiaste reactie van Danny Vera toen hem werd gevraagd aan de FRIESIAN PROMS deel te nemen. “Bijzonder zeg, zo’n concertshow met die Friese paarden erbij en dan ook nog eens met een groot orkest en koor.” Welke nummers Danny gaat zingen houden we nog even voor ons maar dat het herkenbare nummers zijn die iedereen kent spreekt voor zich.