Faderpaard 2019

Hengstenkeuring
10-11-12 januari ’19

Friesian Proms
10-11 januari ’19

Meer informatie volgt

Een prachtige compilatie van de Hengstenkeuring en de showavonden Friesian Proms 2018

Video finale Hengstenkeuring Fotoreportage Friesian Proms Video compilatie Faderpaard

Unieke concert- en showavonden

‘Het mooiste paard ter wereld is een Fries paard’. Eind mei werd dat bericht wereldwijd op duizenden websites, door kranten, radio- en televisiestations gedeeld. Lange zwarte manen, een stoere en onverzettelijke uitstraling. Het Friese paard spreekt meer dan ooit tot de verbeelding.

Op 11 en 12 januari spelen tientallen Friese paarden een glanzende hoofdrol tijdens de FRIESIAN PROMS. Ze delen de piste met zanger Douwe Bob, de beroemde Italiaanse tenor Alessandro Safina, Elske DeWall welke onlangs als Maria een hoofdrol vertolkte in The Passion, sopraan Belinda Vermeer en anderen. De artiesten worden begeleid door het door Theo Brouwer gedirigeerde ‘The Symphonic Music Connection’.

En natuurlijk treden veel Friese paarden, berijders en menners uit ‘eigen gelederen’ op tijdens Friesian Proms. Deels in combinatie met de artiesten die op beide avonden hun opwachting maken.

Boordevol paardenacts

Het programma van FRIESIAN PROMS zit boordevol paardenacts. Zowel in combinatie met de optredens van de artiesten als muzikaal begeleidt door The Symphonic Music connection. Onder leiding van de regisseur van de paardenoptredens, Theo Smedes, verzorgt Roos Hermanides een luchtnummer waarbij het Friese paard in de act een verbindende factor vormt. De Fransman Gilles Fortier en zijn paarden etaleren in het WTC hun gevoel voor show en spektakel. Hij reist de wereld rond met zijn shows, reden waarom de organisatie trots is op zijn deelname aan de FRIESIAN PROMS.
En natuurlijk treden veel Friese paarden, berijders en menners uit ‘eigen gelederen’ op!

VIP-ticket

Op donderdag zijn er speciale VIP-kaarten voor de FRIESIAN PROMS beschikbaar. U krijgt een comfortabele stoel op een prima zichtlocatie. Dit is inclusief bediening van binnenlands gedestilleerde drankjes en lekkere warme en koude hapjes.
€ 140 euro per stoel (te bestellen via deze pagina)

VIP-tafel

Op donderdag kunt u ook een VIP-tafel voor 6 personen reserveren op de eerste of tweede rij. Deze tafels hebben het beste zicht. Tevens kunt u vooraf genieten van een diner in de VIP-plaza en krijgt u tijdens het event bediening aan tafel. Er worden lekkere hapjes geserveerd en zijn drankjes inbegrepen (binnenlands gedestilleerd)
€ 1195,- excl btw (te bestellen via de VIP-arrangementpagina)

Het programma

Friese paarden en spectaculaire paardenacts vormen de hoofdmoot van het concert- en showprogramma tijdens de FRIESIAN PROMS. Ze delen de piste met zanger Douwe Bob, de beroemde Italiaanse tenor Alessandro Safina, Elske DeWall welke onlangs als Maria Magdalena een hoofdrol vertolkte in The Passion, sopraan Belinda Vermeer en anderen. De artiesten worden begeleid door het door Theo Brouwer gedirigeerde ‘The Symphonic Music Connection’.

Bekijk programma

Bezoek het strodorp

Voorafgaand aan de FRIESIAN PROMS bent u welkom in het sfeervolle strodorp voor een kopje koffie en iets lekkers. Ook kunt u kennis maken met diverse hippische en aanverwante bedrijven uit de branche.

Bekijk de mogelijkheden

Praktische informatie

Alle praktische informatie die je nodig hebt over FRIESIAN PROMS vind je hier.

Lees verder

Bestel uw tickets voor Friesian Proms

 
Online
Aan de kassa
 
 
Rang 1
Rang 2
Rang 3
Rang 1
Rang 2
Rang 3
 
Donderdag
€ 44.00
€ 39.00
€ 34.00
€ 47.00
€ 42.00
€ 37.00
Bestel
Vrijdag
€ 44.00
€ 39.00
€ 34.00
€ 47.00
€ 42.00
€ 37.00
Bestel
VIP-stoel
€ 140.00
€ 145.00
Bestel

Bezoek ook de hengstenkeuring

Meer informatie

De Hengstenkeuring is de start van het selectieproces om stamboekhengst te worden. Naast de voorrondes en het clinic-programma is het hoogtepunt de keuring en het uitroepen van de kampioen.