Faderpaard 2020

Hengstenkeuring
9-10-11 januari 2020

Friesian Proms
9-10 januari 2020

Friesian Proms compilatie kort

Faderpaard compilatie

Foto’s Friesian Proms

Foto’s Hengstenkeuring

Unieke concert- en showavonden

‘Het mooiste paard ter wereld is een Fries paard’. Mei 2017 werd dat bericht wereldwijd op duizenden websites, door kranten, radio- en televisiestations gedeeld. Lange zwarte manen, een stoere en onverzettelijke uitstraling. Het Friese paard spreekt meer dan ooit tot de verbeelding.

Op 10 en 11 januari spelen tientallen Friese paarden een glanzende hoofdrol tijdens de  concert- en showproductie FRIESIAN PROMS 2019. Ze delen de piste met bekende artiesten zoals Hessel (van Terschelling) & zijn dochter Tess, zanger Danny Vera, de internationaal bekende Australische / Nederlandse sopraan Mirusia Louwerse en de ’70s, ’80s en ’90s disco act The Gibson Brothers en anderen. De artiesten worden muzikaal begeleid door het door Theo Brouwer gedirigeerde ‘The Symphonic Music Connection’ en het 70 koppig FRIESIAN PROMS koor gevormd door de koren Just4Fun en 4EverFun o.l.v. Carola Tavenier.

Dat de FRIESIAN PROMS niet alleen op gebied van artiesten internationaal georiënteerd is blijkt uit het optreden van het Franse duo Selyne & Jermy Gonzales en hun paarden met o.a. hun act ‘Dancing Horses’.

En natuurlijk treden veel Friese paarden, berijders en menners uit ‘eigen gelederen’ op tijdens Friesian Proms. Deels in combinatie met de artiesten die op beide avonden hun opwachting maken.

Dit alles doorweven met special effects e.d., vormt de FRIESIAN PROMS 2019.

Boordevol paardenacts

Het programma van FRIESIAN PROMS zit boordevol paardenacts. Zowel in combinatie met de optredens van de artiesten als muzikaal begeleidt door The Symphonic Music connection. Onder begeleiding van Trieneke Verbeek worden de paardenoptredens vorm gegeven wordt de piste weer omgetoverd tot een podium voor het Friese paard. Het duo Selyne en Jeremy Gonzalez en de paarden etaleren in het WTC hun gevoel voor show en spektakel. Ze reizen de wereld rond met hun shows, reden waarom de organisatie trots is op deelname aan de FRIESIAN PROMS 2019.

En natuurlijk treden veel Friese paarden, berijders en menners uit ‘eigen gelederen’ op!

VIP-ticket

Op donderdag zijn er speciale VIP-kaarten voor de FRIESIAN PROMS beschikbaar. U krijgt een comfortabele stoel op een prima zichtlocatie. Dit is inclusief bediening van binnenlands gedestilleerde drankjes en lekkere warme en koude hapjes.
€ 140 euro per stoel (te bestellen via deze pagina)

VIP-tafel

Op donderdag kunt u ook een VIP-tafel voor 6 personen reserveren op de eerste of tweede rij. Deze tafels hebben het beste zicht. Tevens kunt u vooraf genieten van een diner in de VIP-plaza en krijgt u tijdens het event bediening aan tafel. Er worden lekkere hapjes geserveerd en zijn drankjes inbegrepen (binnenlands gedestilleerd)
€ 1295,- excl btw (te bestellen via de VIP-arrangementpagina)

Het programma

Friese paarden en spectaculaire paardenacts vormen de hoofdmoot van het concert- en showprogramma tijdens de FRIESIAN PROMS. Ze delen de piste met zanger Danny Vera, de beroemde Australische sopraan Mirusia Louwerse, eilanders Hessel & Tess, the Gibson Brothers en anderen. De artiesten worden begeleid door het door Theo Brouwer gedirigeerde ‘The Symphonic Music Connection’.

Bekijk programma

Bezoek het strodorp

Voorafgaand aan de FRIESIAN PROMS bent u welkom in het sfeervolle strodorp voor een kopje koffie en iets lekkers. Ook kunt u kennis maken met diverse hippische en aanverwante bedrijven uit de branche.

Bekijk de mogelijkheden

Praktische informatie

Alle praktische informatie die je nodig hebt over FRIESIAN PROMS vind je hier.

Lees verder

Bestel uw tickets voor Friesian Proms

 
Online
Aan de kassa
 
 
Rang 1
Rang 2
Rang 3
Rang 1
Rang 2
Rang 3
 
Donderdag
€ 44.00
€ 39.00
€ 34.00
€ 47.00
€ 42.00
€ 37.00
Bestel
Vrijdag
€ 44.00
€ 39.00
€ 34.00
€ 47.00
€ 42.00
€ 37.00
Uitverkocht
VIP-stoel
€ 140.00
€ 140.00
€ 140.00
€ 145.00
€ 145.00
€ 145.00
Bestel

Bezoek ook de hengstenkeuring

Meer informatie

De Hengstenkeuring is de start van het selectieproces om stamboekhengst te worden. Naast de voorrondes en het clinic-programma is het hoogtepunt de keuring en het uitroepen van de kampioen.