Faderpaard 2020

Hengstenkeuring
9-10-11 januari 2020

Friesian Proms
9-10 januari 2020

Friesian Proms compilatie kort

Faderpaard compilatie

Foto’s Friesian Proms

Foto’s Hengstenkeuring

THE GIBSON BROTHERS

Al ruim 40 jaar zijn de Gibson Brothers een begrip bij een breed publiek en nemen daarbij in de internationale muziekscene een bijzondere plaats in. Samen met de Gibson Brothers gaan we back tot the 80’s en 90’s tijdens de FRIESIAN PROMS.

De Gibson Brothers Chris, Patrick en Alex zijn geboren op het Antilliaanse eiland Martinique en sinds vele jaren woonachtig in Parijs. Ze begonnen hun carrière in 1976.

De broers scoorden in 1976 met hun eerste singel “COME TO AMERICA” gelijk de eerste single hit met nummer 1 noteringen in Frankrijk en Italië. De daaropvolgende jaren bracht hen nog grotere successen met onder andere hits als “NON STOP DANCE”, “CUBA”, “OOH WHAT A LIFE” en hun grootste succes “QUE SERA MI VIDA”.  Ze zorgden allemaal voor hoge noteringen in Europa en de USA. Daarmee is het de eerste groep die dit gepresteerd heeft. De toekenning van Awards en verkiezingen als bijvoorbeeld “Groep van het Jaar” in Engeland volgden.

Vanzelfsprekend raakten andere artiesten geïnteresseerd om met hen samen te werken. Zoals ook de bekende Nederlandse producer en DJ, Ben Liebrand, wat tot diverse samenwerkingen heeft geleid.

The Gibson Brothers are still going strong en worden veel gevraagd voor optredens in vele landen binnen en buiten Europa. Een optreden vormt een garantie voor een swingende belevenis. Party time guaranteed!

 

FRIESIAN PROMS & THE GIBSON BROTHERS

Van paarden hebben de heren geen kaas gegeten dus dat gaat de organisatie invullen maar in het creëren van een party stemming zijn de broers bedreven. Het grootste deel van het aanwezige publiek kent of herkent een of meerdere van de Gibson Brothers hits dus dat wordt een feest van herkenning. Bij menigeen zal de muziek ook herinneringen oproepen…

Een extra dimensie krijgt hun optreden door de muzikale live begeleiding van The Symphonic Music Connection. Hierover zeggen ze “Very exciting for us!”