Faderpaard 2020

Hengstenkeuring
9-10-11 januari 2020

Friesian Proms
9-10 januari 2020

Friesian Proms compilatie kort

Faderpaard compilatie

Foto’s Friesian Proms

Foto’s Hengstenkeuring

GONZALES HORSE SHOW – Sélyne & Jérémy Gonzalez

Ongelooflijk veel talent en verbazingwekkende harmonie, gratie en samenspel tussen mens en paard. Dat is wat de Franse paardensportartiesten Sélyne en Jérémy Gonzalez en hun paarden in hun GONZALES HORSE SHOW laten zien. Als echte muziekliefhebbers en met een belangrijke rol voor muziek in hun shows is de FRIESIAN PROMS hen op het lijf geschreven.

Inmiddels is het duo ook buiten de Franse landsgrenzen actief en veel gevraagd en geprezen om hun moderne stijl, innovatieve werkwijze en lichtvoetige vrolijkheid tijdens de optredens.

De optredens bevatten ingrediënten uit een combinatie van disciplines, zoals vrijheidsdressuur, Hogeschool dressuur, onberispelijke techniek en hun beroemde act “The Dancing Horses” met én zonder hoofdstel- en niet te vergeten de nodige humor.

FRIESIAN PROMS & Gonzales Horse Show

Beide hebben aangegeven het een uitdaging en erg spannend te vinden om in plaats van muziek vanaf een ‘bandje’ met live muziek gespeeld door The Symphonic Music Connection, op te treden. Dit is ook spannend voor hun paarden die dat niet gewend zijn. Misschien is het daarom maar goed dat ze gaan proberen een paar lokale ‘coole’ Friese paarden in hun show te integreren!

Website: www.gonzalez-horse-show.com