Faderpaard 2020

Hengstenkeuring
9-10-11 januari 2020

Friesian Proms
9-10 januari 2020

Friesian Proms compilatie kort

Faderpaard compilatie

Foto’s Friesian Proms

Foto’s Hengstenkeuring

KEVIN STUURHAAN

Tijdens de FRIESIAN PROMS 2019 maakt naast Florian Poepjes met Friese roots nog een andere Fries deel uit van de line up, Kevin Stuurhaan. Opgegroeid in Leeuwarden, op jonge leeftijd al geïnteresseerd in muziek en met name de zang. Kevin Stuurhaan heeft bekendheid gekregen als leadzanger van de in 2007 opgeheven succesvolle zevenmans formatie Kevin’s Crew waarmee hij de nationale TV en een nummer 3 notering in de Top-30 behaalde. Na deze periode heeft hij zich toegelegd op de samenwerking met diverse muzikanten en treedt hij in verschillende formaties op. Zo ook met voormalige collega bandlid uit Kevin’s Crew, gitarist André Becker waarmee hij het duo Kevin & André vormt. Popmuziek heeft zijn voorkeur en dit brengt hij met verve.

FRIESIAN PROMS en Kevin Stuurhaan

Op de uitnodiging om aan de FRIESIAN PROMS deel te nemen reageerde Kevin gelijk enthousiast. “Als ik op deze data vrij ben dan ben ik graag van de partij!” Gelukkig laat zijn agenda deelname toe en zal Kevin een optreden verzorgen.

“Een prachtig evenement op loopafstand in mijn eigen hometown Leeuwarden. Fantastisch ook om met zo’n groot orkest en koor te mogen gaan samenwerken, en natuurlijk in combinatie met die paarden optredens kan dit niet anders dan een fantastische ervaring worden. Ik heb er ontzettend veel zin in” aldus Kevin. De organisatie van FRIESIAN PROMS ook!