Faderpaard 2020

Hengstenkeuring
9-10-11 januari 2020

Friesian Proms
9-10 januari 2020

Friesian Proms compilatie kort

Faderpaard compilatie

Foto’s Friesian Proms

Foto’s Hengstenkeuring

MIRUSIA LOUWERSE

Het is een verhaal dat rechtstreeks uit een sprookjesboek lijkt te komen: de moeder van Mirusia stuurde een opname naar André Rieu en sindsdien veranderde Mirusia haar wereld. Met haar performance op de FRIESIAN PROMS zal de zangeres nog een fraai hoofdstuk aan het sprookje toevoegen.

André Rieu herkende en erkende het talent van Mirusia en nodigde haar uit aan zijn concerten mee te werken, met als gevolg dat ze al weer 10 jaar aan een groot geïmponeerd publiek waaronder beroemde personen en Royals, in een groot aantal landen haar zangtalenten heeft mogen etaleren.

Inmiddels heeft Mirusia, getrouwd met een Nederlandse man en trotse moeder van een prachtige dochter Sascha, een solocarrière.

FRIESIAN PROMS & Mirusia

De organisatie van de heeft al eerder getracht Mirusia te contracteren maar door haar drukke agenda was dat tevergeefs. Nu is het dan toch echt zo ver en reist Mirusia in januari vanuit Brisbane (Australië) exclusief voor een optreden tijdens de FRIESIAN PROMS af naar Leeuwarden.

Van klassiek tot pop: evergreens uit musicals, popsongs met een klassieke twist en beroemde klassieke melodieën. Met haar vertolking van bekende nummers en verrassend eigen werk weet Mirusia vele harten te veroveren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ook tijdens de FRIESIAN PROMS het geval zal zijn.

Mirusia: “Ik heb inmiddels het e.e.a. meegemaakt maar dit wordt weer een hele nieuwe ervaring. Wat een bijzondere concertshow, de combinatie van muziek en paardenoptredens; Ik kijk er echt naar uit!”

Website: http://www.mirusia.net/