Faderpaard 2018

Hengstenkeuring
11-12-13 januari ’18

Friesian Proms
11-12 januari ’18

Meer informatie volgt

Een prachtige compilatie van de Hengstenkeuring en de showavonden Friesian Proms 2017

Fotoreportage Hengstenkeuring Fotoreportage Friesian Proms Video compilatie

Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek

Het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek is de vereniging die zich beijverd voor de belangen van het Friese paard, The Royal Friesian. Dit doet zij namens 12.000 leden in meer dan 70 landen. De combinatie van onder meer de sterke, unieke merkwaarde van het Friese paard en de evenementen rondom het Friese paard, biedt bedrijven en sponsoren een unieke mogelijkheid zich te profileren bij een interessante doelgroep.

Evenementen

Het KFPS organiseert diverse evenementen waarin de veelzijdige facetten van het Friese paard centraal staan. Het meest toonaangevende hierin is het jaarlijkse evenement FADERPAARD met daarin verweven de traditionele Hengstenkeuring en Friesian Proms. Dit evenement brengt de beste Friese paarden en meer dan 25.000 liefhebbers afkomstig uit alle werelddelen samen in Leeuwarden. Het evenement is daarnaast live te volgen op internet/tv/social media waardoor het bereik ver boven de 100.000 unieke bezoekers ligt. Naast het keuring en diverse clinics kent het evenement een muzikale gala-avond waarin het Friese paard in een theatrale setting wordt neergezet in spectaculaire show, welke gewaardeerd wordt door een breed publiek.

Relatiemarketing

Tijdens de evenementen biedt het KFPS aan haar partners en sponsoren een breed scala aan mogelijkheden voor relatiemarketing. Een uitgelezen gelegenheid om een brede klantenkring een avond cultureel vermaak te bieden.
Klik hier voor meer informatie over het VIP arrangement tijdens Faderpaard (Hengstenkeuring en/of Friesian Proms).

Als VIP naar Faderpaard

Maak gebruik van de unieke VIP-arrangementen tijdens FADERPAARD 2017 om optimaal te genieten van de Hengstenkeuring en Friesian Proms.

Aanmelden als sponsor

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier om u aan te melden als sponsor van FADERPAARD.
  • * is verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.