Faderpaard 2018

Hengstenkeuring
11-12-13 januari ’18

Friesian Proms
11-12 januari ’18

Meer informatie volgt

Een prachtige compilatie van de Hengstenkeuring en de showavonden Friesian Proms 2017

Fotoreportage Hengstenkeuring Fotoreportage Friesian Proms Video compilatie

Wegens een gewijzigde tafelindeling zijn er een beperkt aantal VIP-tafels vrijgekomen. Het betreft rij 7 tot en met 9. De reservering gaat op volgorde van binnenkomst.  Voor meer informatie kunt u een email sturen naar hk@kfps.nl.

VIP tafels

Ook dit jaar kunt u weer een of meerdere VIP tafels reserveren. De VIP-tribune bestaat uit gereserveerde plaatsen met een uitstekend uitzicht op de piste. Een VIP-loge biedt plaats aan een voor u gereserveerde tafel voor 6 personen.

Volledig verzorgd pakket

Graag reserveren wij voor u en uw gasten vanaf vrijdagmorgen 10.00 uur een volledig verzorgd pakket, bestaande uit een lunch en diner op vrijdag (indien u Friesian Proms op donderdagavond bezoekt reserveert u het diner voor de donderdagavond) en een lunch op zaterdag inclusief diverse hapjes, drankjes en lokale specialiteiten. Donderdag 12 januari is tegen betaling koffie/thee/binnenlands gedestilleerd af te halen bij de bar. De VIP tafel is inclusief één concertavond Friesian Proms op donderdagavond 12 januari of vrijdagavond 13 januari.

Tafel reserveren

Tevens de mogelijkheid om de Friesian Proms als VIP te kijken. U kunt hiervoor een tafel reserveren voor donderdag 12 januari of vrijdag 13 januari.
Het geheel vormt een feest der herkenning voor elke muziek- en paardenliefhebber. Tot ziens op FADERPAARD2017!

Reserveer uw tafel

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier om informatie te ontvangen over het VIP-arrangement. Wees er snel bij want vol is vol.
  • Contactgegevens

  • * is verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.